Turtlepin lll (TP3): 

Dette er en fantastisk "anti ageing" behandling. Den naturlige aldringsprosessen i huden består blant annet av det faktum at hudens celler blir "sløve" med tiden. Da vil cellefornyelsen gå saktere og huden eldes. Ved å tilføre vitaminer og peptider så vil celleaktiviteten gå opp. Huden vil da få en boost og se friskere, yngre, sunnere og mer glødende ut. Traumet av å bli stukket i huden vil også generere en økt celleaktivitet og fornying av huden. Huden reparere en kontrollert "skade".

Turtlepin lll som nylig er lansert i Norge, er CE merket som medisinsk utstyr. Nålehodet består av hypodermiske nåler med lik lengde (0,5mm.) for en jevn, rask og trygg levering i huden av mesococktails bestående av blant annet vitaminer og peptider. Dette er en behandling som er rask og effektiv. Dette formen for mesobehandling gir minimalt med traume på huden slik at nedetiden/ restitusjonsfasen blir kortere. 

Her har man frihet til å velge hvilke indikasjoner/ hudproblemer man vil jobbe med. Enten det være seg aldring, akne/ kviser, rødme i huden eller store porer og mye talg. Her putter vi i den blandingen som er optimal for deg. Det er også fint å få injisert filler/ Restylane skinbooster på denne måten. Filler sammen med toksin og mesococktail gir en optimal behandling for økt glød, gjenopprettet fukt og reduserte porer. 

TURTLEPIN-III-PACKAGE-square-600x600_edited.jpg