top of page

Mulig CESI KLINIKKEN er ny for deg, den er bare 3år. Men medisinsk- kosmetisk sykepleier CECILIE har over 18 års erfaring og kompetanse.


kompetanse sykepleier autorisasjon

Min kompetanse er din trygghet. Etter 18 års erfaring har jeg opparbeidet meg mye kunnskap og ikke minst kjennskap. Kompetanseheving fortsetter på Cesi Klinikken.


Å gjøre behandlinger sitter i muskelminnet sier jeg ofte. "Kunne gjort injeksjoner med bind foran øyne" spøker jeg gjerne med ☺️ Vel slik er det jo nesten når man injiserer da vi ikke er utrustet med røntgensyn. Heldigvis jobber vi ikke i blinde! Kompetanse har jeg opparbeidet meg via blandt annet kadaverkurs i Berlin og virkelig fått jobbe med anatomi "up close". Da får man inn i fingrene hvor dypt og hardt man skal stikke for ulike injeksjonsbehandlinger. I tillegg har Galderma et anatomi spesialiseringskurs som skal bestås med skriftlig prøve. Dette vises på autorisasjonsskiltet mitt. Men selv om jeg har god kjennskap til ansiktets anatomi, finnes alltid en risiko for bivirkninger og komplikasjoner. Dette gjelder uansett hvem som gjør behandlingen og hvor mange ganger man har gjennomført dem.


MEN det er betydelig tryggere å gå til en med kunnskap, dyktighet, engasjement og en genuin interesse av kundens beste 💖


Hvert år drar jeg på kurs for å holde meg oppdatert på behandlinger. Som autorisert restylanebehandler er dette et krav. Det er derfor vi har autorisasjonskort som viser dette.


Jeg gir også gratis konsultasjon så om du er nysgjerrig på hva jeg kan tilby så book deg gjerne en time via denne linken:


Som fast kunde hos Cesi Klinikken får du også 15% rabatt på dine rebookinger. Har du glemt å sette opp ny time sist du var inne? Vel si ifra ved booking så ordner vi det.


Klem fra Cecilie.

57 views0 comments

Comments


bottom of page