top of page

Vi har vært på kurs

Updated: Oct 23, 2022

Vi har vært på kurs i Restylane skinnbooster & Sculptra Masterclass.

Og det var utrolig lærer rikt. En dag på kurs og jeg kom hjem med enda mer kunnskap og lærdom om skinbooster. Jeg fikk høre fra Dr. Kuldeep Minocha som jobber med høyt profilert mennesker i sin kundeportefølje. Han tok i bruk skinbooster med en gang det var tilgjengelig på markedet og kombinert det med andre behandlinger. Å få høre om hans erfaringer var utrolig spennende og det var inspirerende å høre om hans dedikasjon til skinbooster i kampen mot aldrende hud.


Hans kunder er like dedikerte til skinbooster som vi er til å alltid gå til tannlegen regelmessig. Vi bare gjør det fordi det er nødvendig for en god tannhelse. Det sammen er det for huden vår. Skal vi ha en fin hud, må den pleies og tas vare på regelmessig. Den krever vedlikehold og fast oppfølging.
Restylane skinbooster er laget av hyaluronsyre (HA), et sukkermolekyl som forekommer naturlig i huden, og som er ansvarlig for å binde fuktighet.

Dermed passer denne behandlingen utmerket for deg som har en tørr hud med nedsatt elastisitet/ spenst. Det vil si at det pass for alle fra alderen 28 år +

Behandlingen varer i opptil 12 mnd.

For best resultat anbefales det at du tar 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, selv om du vil se resultat etter første behandling. Behandlingen er også meget godt egnet for hender, hals, akne arr og decolletage.


Gleder meg til å se deg.


Klem fra Cecilie

89 views0 comments

Comments


bottom of page