top of page

Dermapen:

Dermapen er en microneedling. Pennen sørger for en jevn og sylinderformet hulling i huden. Disse mikroskopiske hullene vil huden reparere, og du får en ny og sunnere hud. Forskjellen fra dermarulle er at her får man sylinderhull og ikke trekantede krater med store flater på toppen. Den store flaten på toppen gir økt risiko for komplikasjoner. Men ikke bare det, hullet er også minst nederst, hvor man egentlig vil ha mest reparasjon. Med Dermapen kan man også justere inn ønsket dybde. Rundt øyne går man overflatisk og i arr vil man gå dypt. Alt fra 0,2 – 3,0 m.m. dybde kan man velge. Hele ansiktet og mindre områder på stort sett hele kroppen kan behandles.

 

Behandlingen:

- strammer opp huden

- øker kollagen og elastin

- redusere rynker og linjer

- behandler akne/ milier/ talgklumper

- reduserer arr

 

Den kontrollerte skaden som påføres huden vil stimulere til reparasjon slik at du får nydannelse av hudceller og derfor sitte igjen med en sunnere og strammere hud. 

Man får bedøvende krem i forkant av behandling. Etter behandlingen vil man være rød i huden samme dagen og for noen ytterst få i inntil 5 dager etterpå. Mange føler de får en plumpingeffekt av behandlingen de første dagene. Huden bruker 6 måneder på å lage elastin og kollagen, og derfor ses det beste resultatet gjerne 6 måneder etterpå. Des flere behandlinger man tar, des bedre resultat får man. Det anbefales 3-6 ganger og vedlikehold 1-2- ganger i året. 

IMG_1508.jpg
IMG_0017 copy.jpg
IMG_0998.JPG
Produkter fra Dermapen

Vi er kjempe heldige som får lov å være leverandører av de fantastiske produktene til Dermapen. Nå kan du forsette å behandle huden din hjemme med disse produktene og sørge for at huden din får den beste hjemmepleie som er på markedet.

bottom of page