top of page

Kvisebehandling

Kviser/ akne er en veldig vanlig hudsykdom. Stadig flere og flere sliter med dette, også i voksen alder. Mange får kviser i puberteten/ tenårene. For mange kan dette passere til når man blir voksen, men mange sliter med det hele livet. Nå ser man også at flere og flere som ikke fikk kviser som ungdom, kan få det i voksen alder.

 

Det er mange faktorer som spiller inn på denne hudsykdommen, og dette er et mye diskutert tema blant fagfolk. Det man imidlertid vet, er at man kan behandle det. Symptombehandling/ lokal behandling av huden er veldig viktig og effektivt. Selv om kviser/ akner er noe man kan slite med hele livet, kan man allikevel, med rett hudprogram, være symptomfri. 

 

Det finnes ulike stadier av akne. Hos oss ser man på huden, kartlegger historikken og ser på behandlingsalternativer. Noen ganger må man til hudlege og få systemisk behandling (tabletter o.l) Da kan et hudpleieprogram satt opp hos oss være en god tillegsbehandling, eller som behandling alene. 

Vi tilbyr peelinger, mesobehandlinger, microneedeling/ dermapen4 og medisinsk- kosmetiske hudpleieprodukter, med dokumentert effekt, til hjemmebruk. 

Konsultasjon er gratis, og med flere års erfaring og kursing hos hudleger og spesialister, kan du lære mye av oss på denne timen. 

Bilde kort med blomst
bottom of page