top of page
SkinBetter kampanje

SkinBetter Science på hyllene.

Nå har vi fått de fantastiske produktene på hyllene. De kom før jul og har tatt oss med storm. Resultatene etter bruk av disse er fantastiske. De ble elsket av kunder umiddelbart. 

Nå kjører jeg enda kampanje hvor du får gratis peeling verdi 1499,- ved kjøp av to serum (natt/dag). 

Dette er en medisinsk kosmetisk serie med bruk av aktive ingredienser og retinol. 

Bursdag til Cesi Klinikken

Feiring 1år.

Tiden flyr og CesiKlinikken har allerede blitt ett år. Selv om jeg har 16 års erfaring fra bransjen, er det mye å lære seg når man driver for seg selv. Jeg er så takknemlig for kundene mine, både de jeg kjenner godt fra før og de nye som kommer. Nå gleder jeg meg til et nytt år og nye behandlinger som kommer. 

Kursbevis profhilo

Profhilo:

Endelig er profhilo kommet til Cesi Klinikken. Dette er en rynkebehandling som er veldig effektiv. Det er som å injisere fuktighet i huden som varer veldig lenge. Det er en stabilisert hyaluronsyre som sprer seg i huden og gir en jevn fuktboost. Den skaper ikke volum men gir fasthet i huden og glød. Den kommer til både kropp ansikt og hals. Det er få stikk og derfor liten kjangs for å få blåmerker. Det er heller ikke spes. vondt og behandlingen er rask å gjøre. 

INFORMASJON OM PRISØKNING:

Stortinget vedtok 17.12.2020 at det fra og med 01.01.2021 skal innføres 25% moms på alle kosmetiske behandlinger. Dette gjelder alle aktører i vår bransje. Det er derfor lagt på 25% på alle behandlinger. Prisene er oppdaterte og inkl.mva.

bottom of page