top of page

Tap av elastisitet.

Updated: Oct 23, 2022

I denne bransjen blir man aldri ferdig utlært. Selv etter mange år i yrket så endres behandlingsprotokoller og måten man tenke på når det kommer til behandlinsmetoder. Nå vet man at det ikke bare er huden som aldres, men også skjelett og andre substanser i huden. Når du merker at huden begynner å sige, så er det også et et tegn på at fettputene krymper inn og kraniet endrer form. Vi ser oss da i speilet og lurer på hvem den trøtte personen som stirrer på oss er, ja for det ofte trøtt og sliten man får inntrykk av å være.


Ved å injisere noen få stikk med Galderma sin hyaluronsyre i det innhulte øyepartiet vil du få et mer våkent og uthvilt utrykk. Og hvem ønsker vel ikke det?Her ser man at skjelettet har endret seg en del. Selv om man ikke kan endre/stoppe aldringen av skjelettet, så kan man allikevel jobbe med flere andre ting. Sånn som fettputene og huden. Ved å legge riktig type Restylane filler på de rette stedene i ansiktet, så kan man gi støtte og volum til områdene som trenger dette for at man skal se yngre og "freshere" ut.


Ta kontakt for en gratis konsultasjonstime. Jeg skreddersyr en behandlingsplan etter dine behov og ønsker.Klem fra Cecilie

Comments


bottom of page