top of page

Kunden forteller om behandling

Updated: Apr 11, 2022

Behandling for arr og rynker på en hud som er 45 år.


Medisinsk- og kosmetisk behandling


Jeg har gått til Cecilie siden jeg var 32 år. Min første henvendelse til henne var i forbindelse med at jeg hadde fått store kviser mens jeg gikk gravid.

Kvisene var umulig å presse eller klemme på. De var lokalisert i kinn og haken min. Jeg opplevde det som enormt sjenerende og plagsomt. Ikke bare gjør det vondt å gå med et enormt press i huden, men jeg syntes det var flaut å gå på jobb med røde og hovne kviser som alle kunne se. Jeg brukte skjerf for å kamuflere kvisene på haken og halsen.


I mitt møte med Cecilie viste hun stor forståelse for mitt problem. Hun virkelig forsto hva jeg opplevde. Sammen startet vi et hudpleieprogram som jeg var 100% dedikert til. Riktig hudpleie, laser og Restylane ble min løsning. Det gjorde underverker på huden min og selvtilliten kommer tilbake.


I voksen alder og ettersom elastisiteten i huden er blitt mindre, kan jeg se arr fremkomme bedre. Jeg tok derfor kontakt med Cesi klinikken høsten 2021 og vi startet opp igjen med nye behandlinger. Nylig prøvde jeg Dermapen og Profhilo. Jeg har tatt 1 Dermapenbehandling og 2 Profhilobehandlinger med 6 ukers mellomrom.

Her er Cecilie igang med min andre runde av Profhilobehandling. Det er hyaluronsyre som injiseres på 5 ulike steder på begge sider av ansiktet.


OG for en forskjell på huden min. Den er fastere og tydelig mindre ujevnhet. Arrene er blitt bedre og jeg gleder meg til en ny runde med Dermapenbehandling. Ikke minst ser jeg frem til sommer, sol og en hud uten foundation som stråler.
Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilie på Cesi klinikken. Hun er enestående i sitt fag.


Mvh fornøyd kunde gjennom mange år.40 views0 comments

Comentários


bottom of page