top of page

Injeksjonskampanje med 20% rabatt

Updated: Oct 19, 2022

Har du fått fylt opp D-vitamin lagrene dine i sommer? Så bra. Da er tiden inne for å fokusere på å fylle opp huden med masse fuktighet og vitaminer.


Hyaluronsyre binder vann i huden og er den ultimate fuktighetsbehandlingen.


Det finnes ulike typer injeksjonsbehandlinger. Vi har noe for volumtap, tørr hud, og mimikkrynker. Hva som er ditt behov, vil vi avdekke i en konsultasjonstime. Dette er en viktig del av kundepleien som vi tilbyr gratis på Cesi Klinikken.Sommer gjør noe med oss. Vi føler oss bedre, vi er mer ute og solen steller godt med vitaminlagrene våre. Samtidig så skjer det også noe annet med huden vår. Den blir utsatt for mye skadelig stråling. Dette kan vise seg som pigmentflekker, tørrhetslinjer, slakk hud og som en oppblomstring av kviser. Noen kan også føle seg litt "tom"/ innhulet stedvis i ansiktet. Dette skyldes volumtap og dehydrering i huden som er en direkte konsekvens av blandt annet soling.


Vår anbefaling er at du alltid skal ta godt vare på huden din. Men kanskje du skal gjøre en ekstra innsats nå rett etter sol og sommerferie? Huden din trenger litt ekstra pleie nå.

Book en time hos Cecilie og la oss ta en titt på hva din hud trenger akkurat nå.

 

Injeksjoner

  • Restylane

  • Profhilo

  • Mesoterapi

  • og andre injeksjoner

Nå får du alle disse behandlingene til -20%


Book din time nå på Cesi Klinikken og benytt deg av vårt fantastiske tilbud i høst.Kundekommentar til kombimasjonsbehandling:


"Jeg har oppleved fantastisk oppstrammende effekt på huden min ved konbinasjon av Dermapen og Restylane skinbooster. Etter 3 mnd er huden min mer spenstig, glattere og utfylt. Jeg vil på det varmeste anbefale alle denne behandlingen hos Cecilie på Cesi Klinikken."

 

Velkommen til Cesi klinikken


Jeg gleder meg til en spennende og innholdsrik høst med masse spennende som skjer.

Ser frem til å følge opp nye og eksisternede kunder.


Klem fra Cecilie

Comments


bottom of page