top of page

Introduksjonstilbud

Få gratis klinikkpeel til 1500 kr fra medisinske skin better science hos Cesi klinikken.


Nå har du mulighet til å prøve den fantastiske peelingen helt gratis. Dette er kun et introduksjonstilbud i forbindelse med at vi nylig har blitt leverandør av det medisinske hudpleie produktet Skin Better Science.Produkter fra Skin Better Science
Skin Better Science

Med en slik peeling vil huden din trenge forbehandling. Peelingen inneholder flere fruktsyrer og lav ph, noe som gjør at dette er en kraftig peel som du vil kjenne godt. Forbehandling gjøres i minimum 2 uker i forkant med følgende produkter:

- Alpha Reth overnight cream

- Alto defense antioxidant serum dag


Kort om produktene:


AlphaRet overnight Cream

Den unike alpharet teknologien sørger for en god levering av retinoid inn i cellen uten irritasjon av huden som en kanskje opplever av tradisjonelle retinolprodukter. Rynker, ujevn hudtone og tekstur blir forbedret. Alpha hydroxy acids (AHA) og retinoids (tretinoin og retinol) og fuktighetsgivende ingredienser og alt hva en voksen hud trenger får du i denne flasken.


Alto Defense Serum

Denne har 19 antioksidanter som virker både forebyggende på solskader, aldringstegn og reparerende egenskaper. Den har daglig antioksidantbeskyttelse, forbedrer hudtonen din, samt demper rødme/ irritasjon. (dersom du skulle slite med det) Denne har også c-vit. som er super viktig for alle. Den vil beskytte ekstra mot solskader i kombinasjon med en solfaktor.


 

Din daglige hudpleie


Anti aging og god hudhelse begynner med en god rutine hjemme. Se på dine medisinske hudpleie produkter hjemme som din tannkost og tannkrem. For at du skal oppnå gode resultater hos klinikk med peeling og andre behandlinger, er det viktig at huden din er aktiv og klar for behandling. Grunnlaget for dette legger du hjemme. For å unngå nedetid etter peeling og uønsket flassing, vil prepping av huden være nødvendig.


Nå har du mulighet til å sikre deg en gratis Peel ved kjøp av 2 medisinske produkter til hjemmebruk. Du får prøvd ut hva en peel kan gjøre for huden din uten at du trenger å betale noen ting første gangen. En peeling i kombinasjon med disse effektive produktene til hjemmebruk vil gi en ekstra boost og motivasjon for å fortsette. Slik ser du også om dette er en behandling for deg.
 Ta kontakt om du synes dette virker interessant for deg.


Mvh Cecilie

Commenti


bottom of page