top of page

Profhilobehandling for din hud.

Hvorfor velge Profhilo?

Er behandlingen for alle?Hyaluronsyre er en naturlig del av hudens struktur. Med årene så brytes det ned mer enn hva vi klarer å produsere nytt. Dette er en naturlig del av aldringsprosessen.

Du trenger derfor ikke ha rynker, eller slapp hud for å forsvare en behandling med profhilo.Drikk masse vann. Men er det nok?


"Drikk masse vann, det er sunt" Ja det er det, og med mineraler som magnesium blir vannet tatt opp i cellene og huden blir hydrert. Men for at huden skal holde på fukten trengs hyaluronsyre. Det er den som binder vannet i huden så cellene blir hydrert. Man taper 1% av hyaluronsyrenivået sitt årlig, etter fylte 20 år. Det er en del av den naturlige aldringsprosessen i huden. Fukt i huden er viktig for at cellene skal fungere. Med hyaluronsyre som binder vann, og cellene blir hydrert, vil dette stimulere hudens celler til økt produksjon av kollagen og elastin.Hva skjer når huden får ekstra hyaluronsyre?


Når man foretar seg en profhilobehandling, så øker fukten inni huden og man forebygger og reverserer aldringen i huden. Kall det gjerne en injiserbar fuktighetskrem. Med få stikk injiseres hyaluronsyren som så "sklir ut" i huden og legger seg som et slør og binder vann. Dette igjen vil øke celleaktiviteten og man vil oppleve en fastere og bedre hydrert hud.Personlig erfaring.


Selv er jeg 38år og har gjort behandlingen to ganger. Ikke fordi jeg er gammel og rynkete, men fordi forebygging er lettere enn behandling. Det er kanskje når man passerer de gode 40 år at man kan oppleve tegn til aldring i huden. Jeg trenger ikke å fylle i rynker, men jeg er opptatt av å ta vare på det jeg har. Behandling med profhilo gjør at jeg opplever huden som bedre hydrert og fastere. Ikke trenger jeg fuktighetskrem heller.Kombinasjonsbehandlinger.


Denne behandlingen kan fint kombineres med andre behandlinger, for eksempel peeling eller Dermapen4. Profhilo jobber naturlig innenifra, men huden trenger også ytre stimulering.Usikker?


Det er alltid lov å booke seg en gratis og uforpliktende konsultasjonstime med kosmetisk sykepleier Cecilie. Her kan du få flere tips og råd spesielt for din hud.

Jeg vil også gi informasjon om behandlingens forventede effekt, bivirkninger samt spesielle forutsetninger og etterbehandlingshensyn.


Comments


bottom of page