top of page

Naturlig skjønnhet på mote.

Updated: Feb 2, 2022

Velkommen til Cesi klinikken


Medisinsk hudpleie - når kvalitet teller


Hei, og velkommen til min verden her på Cesi klinikken. Jeg heter Cecilie og har jobbet som kosmetisk sykepleier i over 17 år. Her på bloggen min vil jeg dele noe av min kompetanse innen medisinsk- og kosmetiske behandlinger.


Skjønnhetsbehandlinger er noe vi mennesker har vært opptatt av i alle tider. Jeg er derfor ekstra glad når jeg i dag ser at verden går mot et skjønnhetsideal som omfavner det naturlige og ekte i hvert menneske.


For hvert blogginnlegg vil jeg ta opp ulike problemstillinger knyttet til huden. Huden er vårt største organ og fortjener å bli tatt godt vare på. Jeg håper mine tips kan være til hjelp for deg og din hud.
Dette er meg - har du kommet deg inn på hjemmesiden min har du sikkert sett dette bildet flere ganger:)Min kundeklubb - dine fordeler

Mitt beste tips for deg her i dag er å melde deg inn i kundeklubben. Her vil du få tilgang til eksklusive behandlinger til gode priser. Nå sier jeg takk for meg og gleder meg til å høre fra deg.Klem Cecilie16 views0 comments

Comments


bottom of page